CENTAR MINISTARSTVA ODBRANE ZRENJANIN: Javni poziv za uvođenje u vojnu evidenciju

Republika Srbija, Ministarstvo odbrane, Regionalni centar Ministarstva odbrane Novi Sad i Centar Ministarstva Odbrane Zrenjanin upućuju javni poziv za uvođenje u vojnu evidenciju. Poziv se odnosi na sva lica muškog pola rođena 2000. godine i starijih godišta od 1988. do 1999. godine, a koja nisu uvedena u vojnu evidenciju.

Osobe sa teritorije opštine Zrenjanin treba da se jave u Centar Ministarstva Odbrane Zrenjanin, ulica Gundulićeva bb, sa teritorije opštine Novi Bečej da se jave u Novi Bečej, ulica Maršala Tita broj 66, sa teritorije opštine Žitište da se jave u Žitište, ulica Cara Dušana broj 15, sa teritorije opštine Sečanj da se jave u Sečanj, ulica Vožda Karađorđa broj 69, sa teritorije opštine Titel da se jave u Titel, ulica Glavna broj 1, a sa teritorije opštine Nova Crnja da se jave u Novu Crnju, ulica JNA broj 110, radi uvođenja u vojnu evidenciju.

Uvođenje u vojnu evidenciju vršiće se svakog radnog dana u vremenu od 9 do 15 časova za opštinu Zrenjanin, Novi Bečej i Žitište, a u vremenu od 9 do 13 časova svakog utorka za opštinu Nova Crnja, svake srede za opštinu Sečanj i svakog četvrtka za opštinu Titel u periodu od 16. januara do 28. februara 2018. godine.

Regrut koji se uvodi u vojnu evidenciju, treba da ponese ličnu kartu. Ukoliko je ne poseduje, na uvid poneti drugu jevnu ispravu iz koje se može utvrditi identitet.