DRUŽENJE, MORE I SPORT U BUGARSKOJ OKUPILO 400 RADNIKA

Zrenjaninci zasijali na Sunčevom Bregu

Od 12. do 18. juna održane su sportske igre Sindikata Srbije u bugarskom letovalištu Sunčev Breg. Zrenjanin su na ovoj manifestaciji predstavljale ekipe JKP „Pijace i parkinzi”, JP „Gradska stambena agencija”, JKP „Čistoća i zelenilo”, JKP „Vodovod i kanalizacija”, „Protok”, „Media lajv” i elemirska „Petrohemija”. Učestvovalo je više od 400 takmičara iz Srbije, Češke, Bugarske i Severne Makedonije.
Ove godine birani su i najbolji takmičari. U muškoj konkurenciji to priznanje je osvojio Stanislav Todorov iz Srpske Crnje (radnik Gradske uprave Kikinda), dok je kod dama najbolja bila Maja Telečki članica JP „Kikinda”.

U preferansu je pobednik bio Dragan Šćepanović („Pijace i parkinzi” Zrenjanin), trećeplasirani je njegov kolega Novica Pejković, dok je drugo mesto zauzeo Miroslav Mihailov („Protok”). Pobedu u šahu i stonom tenisu odneli su predstavnici „Pijaca i parkinga”. U basketu tri na tri najuspešnija je bila „Petrohemija”, dok se na treće mesto plasirao sastav „Media lajv”.

Takmičari „Protoka” ekipni su pobednici u plivanju, dok je pojedinačno član istog tima Srđan Bogaroški zauzeo drugu poziciju. Odbojkaši „Petrohemije” su osvojili drugo mesto, baš kao i „Protok” u nadvlačenju konopca. U pikadu ekipno pobednici su članovi tima JKP „Pijace i parkinzi”, a pojedinačno je trijumfovao Perica Dimitrijević iz iste ekipe.

U generalnom plasmanu prva dva mesta zauzeli su Kikinđani (predstavnici javnog preduzeća i gradske uprave), dok su trećeplasirani sportisti zrenjaninskog JKP „Pijace i parkinzi”.

D. Petrović