FUDBAL – PODRUČNA LIGA ZRENJANIN: DESPOTOVČANI I RUSKOSELCI JEDINI NEPORAŽENI

Bakošev bingo – sedam od sedam!

U Kleku je bilo svečano, u goste im je došao Darko Kovačević, a u Aleksandrovu utakmica nije završena, pa će biti dosta posla za disciplinske organe
U meču sa Vojvodinom iz Bašaida golove za Mladost iz Banatskog Despotovca dali su Marko Srdić, Miloš Topalović i Robert Bakoš koji je na sedam utakmica postigao isto toliko pogodaka. Gosti iz Bašaida su oba gola dali u 90. minutu – jedan je bio autogol, a drugi je delo Branislava Zavišina.
MSK je bio ubedljiv protiv Lehela, strelci su bili Gabrijel Isak (2), Edvard Rama, Oskar Guljaš, Šandor Buka i Denis Isak. Lehel je, uz Bašaiđane i Klečane, još uvek bez osvojenog boda. Uoči utakmice sa Lukićevljanima, OFK Klek je ugostio Darka Kovačevića, bivšeg fudbalskog reprezentativca i golgetera, a za uspomenu su mu darovali dres. Na kraju se Klečani nisu radovali, jer je Mladost slavila golovima Marka Perovića.
U Aleksandrovu utakmica nije završena, pa će biti dosta posla za disciplinske organe. Gosti iz Bašaida su najpre ostali bez dvojice igrača zbog crvenih kartona, a potom su se još dvojica povredili. Kako nije bilo zamena, sudija je prenaglio i odsvirao je kraj meča.
N. M.

Opširnije u štampanom izdanju