„GOMEKS“ NA „GROŽĐEBALU“ U VRŠCU: Pokloni za misice i najbolje maske

Manifestacija u čast grožđa, vina i vinograda, koja se u Vršcu proslavlja duže od pola veka, „Dani berbe grožđa“ održana je jubilarni 60. put od 14. do 17. septembra. Tokom četiri dana varoš podno Vršačkog brega posetilo je više od 150.000 posetilaca iz svih delova Vojvodine, a kompanija „Gomeks” se odazvala pozivu organizatora da i ove godine bude deo manifestacije i na taj način doprinese kvalitetu ovog veoma zanimljivog kulturno-zabavnog događaja.
– Prigodne poklon pakete kompanija je obezbedila za „Mis dana berbe grožđa” i njene pratilje, zatim za najkreativnije maske na tradicionalnom dečijem maskenbalu kao i za one koji su bili u prilici da uhvate „Grožđe iz aviona“, odnosno kupone koji su bacani iz aviona tokom poslednjeg dana manifestacije – rekli su iz „Gomeksa“.
Poslednjeg dana manifestacije, u nedelju 17. septembra, tačno u podne, Dvorskom ulicom i centrom Vršca prošao je najšareniji karneval regiona, okićen „Gomeksovim” balonima, u kojem su najmlađi Vrščani i njihovi gosti uputili pozdrav letu i najavili dolazak jeseni. Nakon karnevala održano je „Bacanje grožđa iz aviona“, gde je za deset najbržih i najspretnijih, koji su uspeli da uhvate padobrane sa kuponima, kompanija „Gomeks“ obezbedila zanimljive i lepe poklone.
S.V.