JKP „VODOVOD I KANALIZACIJA“: Počelo redovno očitavanje vodomera po selima

Juče, 1. juna počelo je drugo redovno očitavanje vodomera u svim selima, osim u Banatskom Despotovcu, gde je taj posao već obavljen, saopštili su u zrenjaninskom Javnom komunalnom preduzeću „Vodovod i kanalizacija”.
Ova akcija sledi nakon uspešno završenog drugog očitavanja vodomera u samom gradu Zrenjaninu gde je tokom maja obuhvaćeno oko 17.000 korisnika. U taj broj nisu ušla pravna lica i korisnici u kolekivnom stanovanju čiji se vodomoeri očitavaju svakog meseca, kao ni samočitači koji sami prijavljuju svoja stanja vodomera.
– Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija” biće na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova, i molimo građane da u tom periodu omoguće čitačima pristup vodomerima, da sa poklopca šahtova i iz samih šahova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera- apelovali su u „Vodovodu“.
Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na koje mogu da jave stanje sa svojih vodomera. To mogu da urade svakog radnog dana od 7 do 13.30 časova na sledeće telefone: 530 – 344; 593 – 003; 535 – 773.
S.V.