JOŠ JEDNA NAGRADA GRADU ZRENJANINU ZA RAZVOJ TURIZMA: Poželjna turistička destinacija

U sklopu 8. Biznis konferencije za tirističko tržište jugoistočne Evrope, danas je u Beogradu, gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću uručena nagrada za izuzetne planove i strategije održivog razvoja i visokog globalnog pozicioniranja Zrenjanina kao poželjne turističke destinacije.

U obraćanju javnosti gradonačelnik Janjić je istakao nedavnu posetu Republici Kini kao i vrednost i značaj investicija koje će poboljšati i turistički potencijal grada na Begeju.

– Veoma sam zadovoljan što smo uspeli da ispromovišemo Grad Zrenjanin kao dobro mesto za investiranje, a jedna od najvećih investicija stiže upravo kod nas. Posebno mi je drago kada ljudi prepoznaju i ono što radimo na polju turizma. Nemamo more i planine, ali ipak imamo značajne turističke manifestacije koje iz godine u godinu privlače sve veći broj turista, a to su i drugi prepoznali – izjavio je gradonačelnik Janjić i dodao da je ova nagrada potvrda svega što lokalna samouprava radi na polju privrede, kao i svih ostalih segmenata u gradu.

M.Ml.

Foto: Grad Zrenjanin

LEEDR_Award_005

LEEDR_Award_010