MZ „ŠUMICA“: Zamena stolarije

U prvim danima ove godine završeni su radovi na zameni kompletne stolarije na prostorijama vrtića „Čika Jova Zmaj“ koji se nalazi u okviru zgrade Mesne zajednice (MZ) „Šumica“.
– Savet MZ je i ovog puta imao razumevanja za potrebe vrtića i omogućio je bolje uslove za boravak dece i zaposlenih u ovoj predškolskoj ustanovi. Zahvaljujući ovim radovima, završena je druga faza zamene stolarijije na zgradi MZ i sada kompletna zgrada ima novu PVC stolariju. To, pre svega, doprinosi energetskoj efikasnosti i znatnoj uštedi kada su u pitanju troškova grejanja – izjavio je predsednik Saveta MZ „Šumica“ Nenad Gavranić.
Da podsetimo, ovo je samo nastavak radova na zgradi MZ „Šumica“ na kojoj je nedavno, uz podršku Grada Zrenjanina, osim nove stolarije, urađeno unutrašnje uređenje zgrade i postavljen video nadzor.
Građane MZ „Šumica“ u prethodnom periodu najviše je obradovala vest o početku radova na obilaznici oko grada Zrenjanina, čime će se znatno rasteretiti saobraćaj u ovom delu grada, što će doprineti boljem kvalitetu života za građane ove MZ.