ODBOJKAŠI KLEK SRBIJAŠUME SAVLADALI BORAC I OBEZBEDILI OPSTANAK U SUPER LIGI

Elita i naredne sezone u Kleku
Sa tribina dvorane u Pančevu navijači Kleka su zdušno bodrili svoje miljenike, svaki dobar potez nagradili su burnim aplauzima
Baraž je završen, a opstanak u Super ligi obezbeđen, pa u odbojkaškom klubu Klek Srbijašume mogu da odahnu. I naredne sezone u Kleku će se igrati vrhunska odbojka, a Klečani će gledati naše najbolje klubove.
Treću, odlučujuću, pobedu Klečani su izvojevali na gostovanju u Pančevu gde su savladali Borac sa 3:1 (25:27, 25:23, 25:17,25:22). U pomenutoj utakmici najzanimljivija su bila prva dva seta u kojima se igralo na razliku, a opredelila su dalji tok susreta. U trećem setu tim trenera Davora Ćuka i njegovog pomoćnika Rajka Petrovića stvar je uzela u svoje ruke. Sa tribina dvorane u Pančevu navijači Kleka su zdušno bodrili svoje miljenike, svaki dobar potez nagradili su burnim aplauzima. To je dalo krila Zoranu Ateljeviću i drugovima da treći set dobiju ubedljivo (25:17), a potom i četvrti (25:22). Iskusni Branko Roljić je bio najbolji poenter u pobedničkoj ekipi (21 poen).
Ž. CVETIĆ

Opširnije u štampanom izdanju