„OPEL ĆIRKOM” OBELEŽAVA VELIKI JUBILEJ: Dvadeset godina u „opelu”

Najsavremeniji „opelov“ Prodajno servisni centar „Ćirkom“ otvoren je pre 20 godina u Zrenjaninu, kada je tadašnji osnivač i vlasnik Centra Jadran Ćirić u prisustvu direktora za Jugoistočnu Evropu, Majkla Haca podario Zrenjaninu jedan od sedam zvaničnih distributivnih centara „opela” za tadašnju SR Jugoslaviju.
Za dvadeset godina postojanja , „Ćirkom” je isporučio skoro 5.000 „opel“ vozila, dok je kroz servis prošlo na hiljade i hiljade automobila, čime se pozicionirao kao pouzdan partner u prodajno servisnoj mreži „opela“ ali i u odnosu na vlasnike „opel“ vozila.
Kako je raslo tržište , tako je rastao i „Ćirkom”, pa je ovaj zrenjaninski gigant u prodaji „opel“ vozila 2010. godine kompletno poslovanje (prodaju novih i polovnih automobila i servis) izmestio u novu industrijsku zonu „Jugoistok” (put ka Beogradu). Tada je otvoren najsavremeniji „opel” centar u Srbiji u kojem se salon prostire na preko 400 kvadratnih metara a servisno odeljenje sa 7 radnih dizalica na više od 600 kvadrata.
– S obzirom da nastavljamo i u novoj godini obeležavanje našeg jubileja, doneli smo odluku da nagradimo svakoga ko se odluči da kupi nov „opel” u „Ćirkomu” ili da servisira vozilo u našem Centru. Svim kupcima novih automobila i to „opel astre sedan”, „opel korse”, nove „astre” uz vozilo ćemo isporučiti i zimske pneumatike ili nudimo mogućnost da svi zainteresovani kupe nov „opel” putem kredita banke a bez plaćanja kamate ili bez plaćanja učešća – kažu u „Opel Ćirkomu“.
Postojećim vlasnicima „opel” vozila nudi se pregršt pogodnosti prilikom posete Servisu, a jedna od njih je besplatna dijagnostika motora prilikom redovnog servisnog pregleda ili besplatna kontrola amortizera, kočnica i nagiba trapa na digitalnom „heka” sistemu, besplatnu kontrolu antifriza i akumulatora, i još mnogo toga.
– Pozivamo sve vlasnike „opel” vozila ili one koji bi želeli to da postanu, da posete naš Centar koji se nalazi u industrijskoj zoni „Jugoistok” i da zajedno proslavimo naš jubilej. Sve informacije se mogu dobiti putem brojeva telefona 023/315-00-01, 063/56-06-07, servis 062/24-19-28- kažu su nadležni u „Opel Ćirkomu“.
S.V.

20-opel-vinjeta