PERIONICA „VIVA“: Samouslužno pranje automobila bez kupovine žetona

Na Bagljašu, odmah pored „Aviv parka“, otvorena je samouslužna auto-perionica „Viva” opremljena najsavremenijom „ehrle” tehnologijom koja pruža brzo pranje uz visokokvalitetna sredstva i demineralizovanu vodu posle koje nije potrebno brisanje vozila jer ne ostaju tragovi.
– Prvi put u našem gradu na jednom mestu, na raspolaganju je kupovina žetona na automatu, upotreba kôd- ključa koji predstavlja novost na našem tržištu, odnosno ubacivanje novčanica na samom mestu za pranje. Svako mesto za pranje prima novčanice svih apoena, pa ne morate kupovati žetone za pranje već možete prati za koliko god novca želite – kažu u perionici „Viva“.
U svakoj kabini, pored kontrolne table nalazi se uputstvo za upotrebu na kom je u slikama objašnjena procedura svake radnje. Isto tako, na usluzi je i asistent koji može pomoći oko dodatnih objašnjenja i prilikom pranja.
Kompletno pranje obuhvata 4 koraka, dok se korisnik može odlučiti i za brzi program (2 koraka) ili samo za jedan od ponuđenih programa.
Ponuđeni programi su:
1. Pranje visokim pritiskom, „ehrle” mikroprahom i vodom na 60°C.
2. Uklanjanje nečistoće i ostataka mikropraha filtriranom vodom.
3. Zaštita toplim ultrazaštitnim voskom.
4. Ispiranje demineralizovanom vodom i poliranje superfinish sredstvom za visoki sjaj.
Klijenima je na usluzi 5 boksova, od kojih je jedan namenjen visokim vozilima.
– Hladno vreme koje dolazi ne treba da vas brine jer je perionica „Viva” opremljena podnim grejanjem u svakom boksu, pa vozila možete prati u svim vremenskim uslovima. Na raspolaganju su i dva snažna usisivača koja imaju meku papučicu koja se može zavući u svaki ćošak ili uzan prostor između sedišta – kažu u autoperionici nadomak „Aviv parka“.
Perionica „Viva“ otvorena je svakog dana od 00 do 24 časa.
S.V.