„PERSU MARKETI“: Nove mere zaštite

Persu marketi” obaveštavaju da nastavljaju sa pojačavanjem mera zaštite svojih zaposlenih i svih kupaca, kako bi se na sve načine sprečilo potencijalno širenje virusa.

– Svim zaposlenima sada su obezbeđeni i viziri za lice, kao još jedan vid izolovanja i smanjenja bilo kakvog kontakta. Pored vizira, zaposleni su opremljeni i zaštitnim maskama i rukavicama, kasiri su izolovani zaštitnim zavesama, a sve kontaktne površine dezinfikuju se na svaka dva sata – navodi se u saopštenju „Persu marketa”. Oni dodaju da njihovi zaposleni podnose veliki deo tereta u ovoj situaciji, jer su svakodnevno u prvim redovima u borbi za opstanak zajednice i oni su ti koji punim kapacitetom rade kako nijedan kupac ne bi ostao bez neophodnih namirnica.

– Na tome smo im nemerljivo zahvalni i radimo sve što možemo da ih zaštitimo, jer nam je njihovo zdravlje na prvom mestu. Pored zaštitnih zavesa kojima smo gotovo potpuno izolovali kasire, sada svi radnici imaju i vizire za lice i sva ostala neophodna sredstva zaštite kako bi se svaki kontakt sveo na minimum – poručuju iz „Persu marketa“.

L.Z.