PREDSTAVLJENA KNJIGA “MAJA NA MREŽI”: Emotivno o odbojci, karijeri, životu…

Ovo je promocija prepuna emocija, zato što je i knjiga puna emocija. To je knjiga koja govori o mom detinjstvu, karijeri, lepim trenucima koje mi je donela odbojka, ali i o onim manje lepim, pa čak i prelomnim, kakve sportski život zna da donese. Naravno, najemotivnija promocija je u Zrenjaninu, jer je to grad gde sam rođena, tu su moji roditelji, sestra i brat, treneri, prijatelji, mlade odbojkašice… Ono što je zapisano u knjizi to ostaje zauvek i zato sam ponosna. Nadam se da će biti i dopunskih izdanja iako sam pri kraju karijere.

Maja na mrezi 1

Ovo su reči Maje Ognjenović, nakon promocije knjige koja joj je posvećena, „Maja na mreži“, čiji je autor dugogodišnji novinar TANJUG-a Jovo Vuković.

Promocija je održana u Kulturnom centru Zrenjanina, 23. juna a promoteri su bili Maja Ognjenović, Jovo Vuković, Zoran Šećerov, komentator SOS kanala, Sredo Pajić, rukovodilac marketinga u Kulturnom centru Zrenjanina i mr Branka Jajić.

Maja na mrezi 3

Pridružili su se i dr Milenko Vuković, Majin nekadašnji trener, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura i novinari Žarko Cvetić i Nikola Božović. Najmlađe odbojkašice Zrenjanina su postavljale pitanja a Maja Ognjenović, koja je sa nacionalnom reprezentacijom ostvarila najveće uspehe u istoriji srpske odbojke, strpljivo je odgovarala i potpisivala knjige, ne krijući emocije i radost što je u Zrenjaninu…

Knjiga “Maja na mreži” je predstavljena i u Beogradu i Novom Sadu. Izdavač je “Ehtos” , Beograd. a pomogli su Udruženje “Povratak zavičaju – Zagora”, Trebinje i Rade Petrović.

B.J.

Foto J. Njegović Drndak

Maja na mrezi 5 Maja na mrezi 6-1