PRIJAVITE SE: Humanitarni kviz u Kafematu

U petak, 22. septembra, u 20.30 časova u Kafematu biće održan humanitarni Pub kviz, a pobednička ekipa osvojiće besplatnu večeru u ovom koncept baru.

Važno je napomenuti da kotizacija za učešće u kvizu nije određena, već svaka ekipa uplaćuje željeni iznos dečijem odeljenju Opšte bolnice „Đorđe Joanović“.

Kako se prijaviti?

Smislite naziv svojoj ekipi.

Pošaljite poruku sa nazivom ekipe/kompanije koja učestvuje i imenima takmičara Viber-om ili SMS-om na 065/88-00-858 i prijavite se do 20. septembra.

Uplatite željeni iznos kotizacije na tekući račun bolnice, o kojem će prijavljene ekipe biti informisane dva dana pred kviz, sa naznakom „Donacija za Pedijatriju“ i donesite overenu uplatnicu sa uplaćenim iznosom pred početak kviza.

Za sada, prijavljeno je deset ekipa, zanimljivih naziva:“Ne dao Bog da vam zatrebamo“ (ekipa iz bolnice), „Kulturiška“ (ekipa iz Kulturnog centra), „Gomes Keširići“, „Gomeks Selektori“, „Ja volim Zrendžu“, „Malac genijalac“, „Makarenko“, „Makondo“, „Jezičarke“ (ekipa iz škole stranih jezika), „Ništa konkretno“.

Kviz će se sastojati od 40-tak multimedijalnih pitanja podeljenih u osam oblasti (film, geografija, književnost, sport, istorija, muzika i dve opšte oblasti), ali organizatori navode da ne treba da se plašite sopstvenog „neznanja“, jer će kviz biti pretežno zabavnog karaktera.

Biće podeljen u dve runde od po četiri oblasti, između kojih je pauza od 15 minuta. Trajanje standardnog kviza je oko 2h.

Učesnici kviza će biti podeljeni u timove i odgovarati na unapred pripremljenim formularima na pitanja koja im postavlja kviz master uz pomoć PPT prezentacije na LCD TV ili projektorskom platnu.

Na kraju kviza će se prikupljati i ocenjuju formulari sa odgovorima takmičara, a ekipa sa najvećim brojem tačnih odgovora biće proglašena pobednikom kviza.