SARADNJA I U NOVOM CIKLUSU KVIZA: „Nimiko“ uz „Zrenjanin“

Škola računara „Nimiko“ je osnovana 1996. godine. Veliki broj naših sugrađana, dece i odraslih je prva znanja o korišćenju računara steklo baš u „Nimiku“.
– Mi se trudimo da deci na časovima damo kvalitetan osnovni temelj, kako logički da razmišljaju, a na njima je da (ako vole računarstvo i programiranje) to dalje razvijaju.
U školi imamo raznovrsne kurseve, od osnovnih: korel, fotošop, veb dizajn, kao i programiranja C, C++, C#, JAVA Web, te programiranja PHP, HTML, CSS – kažu u Školi računara „Nimiko“.
„Nimiko” je i prvi zvanični ECDL centar u Srbiji. ECDL su međunarodno priznati sertifikati koji potvrđuju vaše znanje iz 12 informatičkih oblasti (Windows, Word, Excel, Internet, PowerPoint, Access, IT sigurnost, Obrada slike, Obrada Internet stranica, Online kolaboracija, Projektno planiranje, 2D CAD). Ako poznajete ove oblasti, „Nimiko” škola organizuje časove pripreme i polaganje ovih ispita. ECDL sertifikati su priznati u 150 zemalja sveta.
Sve radove i aktivnosti, već dvadeset tri godine postavljamo na naš sajt www.nimiko.co.rs tako da ceo svet može da vidi šta „Nimiko” radi.