SKUPŠTINA PUPS-A U ZRENJANINU: Gradski odbor posetio Milan Krkobabić

Danas je u našem gradu održana izborna skupština Gradskog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS). Pored predstavnika mesnih odbora i 70 delegata, skupštini su prisustvovali Milan Krkobabić, predsednik stranke i ministar za brigu o selu, i članovi glavnog i izvršnog odbora.

Krkobabić ističe da će novoizabrano rukovodstvo na nivou Zrenjanina organizaciono i kadrovski doprineti boljem delovanju pred predstojeće izbore.

– Imamo nameru da podignemo organizaciju na viši stepen kako bismo realizovali ciljeve koje smo definisali na nivou Skupštine Srbije. Ovde je pre svega bitno da se naši ljudi na lokalu suoče sa problemima koje imaju i da daju konstruktivne predloge u dobroj korelaciji sa Srpskom naprednom strankom, našim ključnim partnerom – kaže Krkobabić.

Predsednik Gradskog odbora kome je dodeljen još jedan mandat, Slavko Šućurević, objasnio je da su u prethodnom periodu 32 mesna odbora realizovala predizborne aktivnosti i osvežili članstvo Partije.

– Za manje od dve godine očekuju nas lokalni izbori, zato je sada dobar trenutak da sa definisanim ciljevima novoizabrano rukovodstvo ima taj prostor ispred sebe – kaže Šućurević.

Dodaje da se Partija na lokalu izborila za besplatan gradski prevoz za penzionere, kao i da je cilj da se ova pogodnost proširi ka ostalim socijalnim grupama. Ističe da teže ka tome da svi penzioneri imaju jednake mogućnosti i dobre uslove za život.

J.Š.

(Opširnije u štampanom izdanju)