STAJIĆEVLJANI NISU DOZVOLILI DA SE UGASI FUDBALSKI KLUB

Nova uprava se latila posla

Kada se vredni ljudi slože, mnogo toga može da se uradi. To pokazuje i primer Omladinskog fudbalskog kluba Stajićevo koji je donedavno bio veoma blizu gašenja. Ali, umesto da stave katanac u bravu, grupa entuzijasta rešila je da promeni sudbinu ovog sportskog kolektiva.
Formirana je nova uprava na čijem je čelu predsednik Dejan Popov, a tu su još Goran Slepčević, Slavko Marković (trener i igrač), Igor Tomin, Nemanja Malinić, Nemanja Milinković, Boban Andrić, Milan Stepanov, Dragoslav Rošulj, Radica Adamov, Dejan Palanački, Aleksandar Rusić, Svetozar Stefanov i Slobodan Đurković (sekretar). Oni su se odmah latili posla i odredili prioritete. Veći deo radova su sami finansirali i uradili, pa sada na onome što imaju mogu da im pozavide i mnogo veće sredine.
– Prvi cilj nam je bio stabilizacija kluba, kako finasijska tako i igračka. Uglavnom sami izdvajamo novac za sve što je potrebno i sigurni smo da će se to vrlo brzo isplatiti. Renovirali smo tribine, postavili smo nekoliko reflektora za noćne treninge, sredili smo fasadu i klupske prostorije, kupljene su dodatne sprave za vežbanje u teretani. Takođe smo adaptirali teren i svlačionice. Mislim da smo za početak baš mnogo uradili, ali nećemo se na tome zaustaviti – kaže Dejan Popov, predsednik OFK Stajićevo.
Tekst i foto: D. Petrović

Opširnije u štampanom izdanju