TEKVONDISTI USPEŠNI U VRŠCU

NASTAVILI ZLATNI NIZ

Međinarodni turnir „Milenijum open” okupio je u subotu u Vršcu 780 takmičara iz 12 država. TK Zrenjanin ekipno je prvi u formama. Kadeti su timski treći, a Aleksandar Aćin je najbolji pojedinac u tom uzrastu. U Zrenjanin su stigle 23 zlatne, 10 srebrnih i pet bronzanih medalja.
Osvajači zlata u borbama su: Jana Terzin i Aleksandar Aćin. Srebrom su se okitili Ognjen i Ninoslava Vaš, Mihajlo Brusin i Sofija Stojšić, a bronzom Tatjana Vaš, Eleonora Zakar, Stojan Kojadinović i Luka Stojšić.
U formama pojedinačno su se pozlatili Milica Podkonjak, Todor Vulić, Ninoslava Vaš, Jana Terzin, Ognjen Vaš, Aleksandar Aćin, Nina Romakov, Milana Aćin, Danilo Somborski. U paru su najsjajnije odličje zaslužili Ognjen i Ninoslava Vaš, Jana Terzin i Aleksandar Aćin, kao i Milana Aćin i Danilo Somborski. Dva timska zlata doneli su Eleonora Zakar, Tatjana i Ninoslava Vaš, kao i Marta Višnjić, Milana Aćin i Nina Romakov. Osvajači srebra u formama individualno su Tatjana Vaš, Eleonora Zakar, Marta Višnjić i Vanja Udovičić, a u paru Marta Višnjić i Vanja Udovičić. Za bronzu u formama izborio se Aleksa Markov.

B. M.