UDES NA MAGISTRALI, NA UGLU MILANA MILANKOVIĆA I CARA DUŠANA

Autom u „Lajon pab”!

Prema informacijama koje smo dobili od Policijske uprave (PU) Zrenjanin, u petak, 19. jula oko 7.10, desio se udes u kojem su povređene 3 osobe. U njemu su učestvovala dva vozila, fiat punto i opel astra koja je od siline udarca uletela u baštu lokala „Lajon pab”. Srećom u objektu nije nikog bilo u trenutku nesreće.
Kako su nam rekli u PU Zrenjanin, istraga je u toku kako bi se utvrdili razlozi ove nesreće. Iz Opšte bolnice „Đorđe Joanović” potvrdili su nam da su primili 3 osobe muškog pola. Posle urađene dijagnostike dve osobe su puštene kući, dok je treća zadržana na daljem posmatranju.
Novinari „Zrenjanina” bili su na licu mesta nekoliko sati nakon udesa. Vozilo koje je uletelo u baštu je uništilo sve oko sebe. Na sve strane su bili polomljeni drveni elementi, klupe, stolovi kao i veći broj stubova koji inače drže krov ove bašte. Istog dana, kada se desio udes a posle uviđaja, „Lajon pab” je, uz pomoć mnogobrojnih majstora koji su pritekli u pomoć, sređen i normalno je radio već u subotu uveče.

Ž. M.