UTAKMICA MLADIH FUTSAL REPREZENTACIJA SRBIJE I RUMUNIJE: Nastupaju i dvojica zrenjaninskih fudbalera

Mlade futsal reprezentacije Srbije i Rumunije odigraće prijateljsku utakmicu u sredu, 19. septembra, u Kristalnoj dvorani, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare. Početak je u 18 časova.

Domaćin će biti Klub malog fudbala „SAS“, a ovo će biti prvi put da u Zrenjaninu nastupa srpska futsal reprezentacija do 19 godina, rekao je Milivoje Batinica, predsednik „SAS-a“.

Utakmica protiv Rumunije deo je priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Portugalu. U reprezentaciji Srbije nastupaju i dvojica fudbalera iz Zrenjanina, koji igraju za „SAS“: Aleksandar Mandić i Dušan Nišavić, a deo reprezentacije je i trener golmana Ivan Mandić. Namerno smo u Fudbalskom savezu doneli odluku da se ova utakmica organizuje baš u Zrenjaninu, očekujući da će veliki broj ljudi doći da gleda – kazao je Batinica, naglasivši da će ulaz biti slobodan.

futsal najava

On je takođe podsetio da se u petak u 19.30 časova u Kristalnoj dvorani igra prvo kolo Druge futsal lige, a da u goste fudbalerima „SAS-a“ dolazi ekipa „Ekonomca dva“.

Za nešto više od mesec dana, 30. oktobra, u Zrenjaninu će gostovati i A selekcija Srbije u futsalu, koja će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Poljske, takođe je najavio Batinica.

M.M.

Naslovna foto: arhiva