VELIKI LETNJI NAGRADNI KVIZ: Podršku daje i „Nimiko“

U toku je novi ciklus nagradnog kviza lista „Zrenjanin” i prijatelja. Čitaoci koji ispune kupon u ovom broju imaju šansu da osvoje jednu od mnogobrojnih nagrada koje smo pripremili, a koje predstavljamo u štampanom, a od sada i u onlajn izdanju! Da bi čitaoci stekli pravo da se nađu u konkurenciji za nagradu, potrebno je da ispune kupon koji objavljujemo u novinama i donesu ga lično ili pošalju poštom na adresu lista „Zrenjanin”, u Kralja Petra Prvog 2/2 u Zrenjaninu. Kuponi se mogu lično donositi svakog radnog dana od 9 do 15 časova. SREĆNO!
Jedna od firmi koje su se priključile našem nagradnom kvizu jeste i škola računara „Nimiko“.
– Srećnom dobitniku koji bude učestvovao u kvizu darujemo kurs po izboru u trajanju 26 časova – rekla je Dragana Milekić, vlasnica „Nimika“.
Škola radi već 22 godine. Informatički obučavaju decu i odrasle, a 10.137 osoba je do sada primilo diplome.
– U „Nimiku” svake godine pravimo nove planove i programe. U svetu informatike se sve neprestano menja – od opreme, programskih jezika pa do želja i zahteva korisnika. Sve promene su, skoro na dnevnom nivou. Zato je danas, teško biti pravi, pouzdani i uspešni informatičar – poručuje Dragana Milekić.
Trude se da na časovima učenicima daju kvalitetan temelj, nauče ih da logički razmišljaju, a na polaznicima je da (ako vole računarstvo i programiranje) to dalje razvijaju.


– Poslednjih 5 godina veliko je interesovanje upravo za kurseve programiranja, kako kod dece tako i kod odraslih koji, učeći programiranje menjaju ili traže nov posao. Naglašavamo da se dobar programer postaje samostalnim dodatnim učenjem i praktičnim radom. Kao i sportista, treba da imate talenta za programiranje, pa uz dodatni rad i lično angažovanje postajete dobar programer – kaže naša sagovornica
U školi nude raznovrsne kurseve, od osnovnih, Corel, Photoshop, Web Design, do programiranja C, C++, C#, JAVA, PHP, HTML.


L.Z.