ZAVIRILI SMO: Aleksandra Radović i Radio S snimali kod Zrenjanina!

Radio S je, posle projekta „Zvezde pevaju zvezde“, počeo novi pod nazivom „Pet veličanstvenih“, u kojem će nove pesme otpevati Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Emina Jahović, Marija Šerifović i Nataša Bekvalac, a novinari lista Zrenjanin juče su imali priliku da „zavire“ iza kulisa snimanja spota za pesmu Aleksandre Radović.

DSC_0035 (2) DSC_0023 (2) DSC_0017 DSC_0062 (1)

Ako neki ljudi još žive u uverenju da je svet glamura divan i sjajan, moramo da napomenemo da je ova pevačica snimala na lokacijama koje nisu bile čiste i idealne, ali je sve to profesionalno podnela i sa osmehom na licu razgovarala sa novinarima lista Zrenjanin i Prve televizije o svom novom albumu, a čak dva dana snimala spot. Juče je bio dan za snimanje na otvorenom, i to na teritoriji Grada Zrenjanina: na poljani između Čente i Perleza, ali i na poznatom Trofeju kod Stajićeva.

-Snimali smo na nekom žitnom poljui bilo je malo neuslovno, bare i blato na sve strane, ali mislim da će ispasti baš super! Boje na ovoj poljani su nam takođe super za spot, prirodno je svetlo i to je uvek bolje od zatvorenog prostora – prokomentarisala nam je Aleksandra, i nastavila snimanje kod Etno sela Tiganjica, odnosno na Trofeju.

DSC_0048 (1) DSC_0036 (2)

Čuli smo i da je prekjuče sniman spot Jelene Tomašević, a u petak će se snimati spot za novu pesmu Nataše Bekvalac, koja će biti promovisana prva, i to 8. juna. Svakog vikenda biće puštena nova pesma na talasima Radija S, koji sluša cela Srbija.

 

S.K. 

foto: Žolti Varga