ZRENjANINSKA GRADSKA VLADA – KONSULTACIJE OKO RESORA

Da li znate ko su novi gradski ministri?
3 - 1 - GRADSKO VECE Djordje_Janku_mala3 - 1 - GRADSKO VECE Dragan_Vujovic_mala3 - 1 - GRADSKO VECE Dragomir_Radovanac_mala3 - 1 - GRADSKO VECE Jevdjic_mala3 - 1 - GRADSKO VECE Jozef_Stojko_mala3 - 1 - GRADSKO VECE Mile_Kovacevic_mala3 - 1 - GRADSKO VECE Pero_Pilipovic_mala3 - 1 - GRADSKO VECE Radovan_Visekruna_mala3 - 1 - GRADSKO VECE Slavisa_Vlacic_mala

Novi saziv zrenjaninskog Gradskog veća održao je prošle nedelje svoju prvu, konsultativnu sednicu, na kojoj su se novoizabrani većnici upoznali sa gradonačelnikom, a otvoreni su i razgovori o resorima. Za sada još nije poznato ko će preuzeti koji resor. Kao što je poznato, novo Veće broji devet članova, od kojih su četvorica i do sada bili na toj funkciji. Ko su aktuelni gradski „ministri”?
Radovan Višekruna (1954) je po struci diplomirani pravnik, sa radnim stažom od 37 godina, zaposlen je u Fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje kao kontrolor nacrta rešenja. Oženjen je, otac troje dece i deda troje unučadi, član je Partije ujedinjenih penzionera Srbije.
Slaviša Vlačić je diplomirao mašinstvo na Tehničkom fakultetu, na kom je trenutno na postdiplomskim studijama. Ima 37 godina. Radno iskustvo je sticao kao inženjer u „Naftagasu”, a kasnije i u Skupštini grada Zrenjanina, gde je bio angažovan kao koordinator Lokalnog saveta za borbu protiv korupcije. Zaposlen je kao stručni saradnik u „Telekomu Srbija”. Bio je većnik i prethodnih godinu dana, zadužen za resor obrazovanja. Oženjen je, otac dvoje dece. Član je Srpske napredne stranke.

Lj. B.
Opširnije u štampanom izdanju