175. „PERSU“ MARKET: Nova prodavnica u Borči

U četvrtak 11. aprila, u naselju Borča otvorena je prodavnica vojođanskog trgovinskog lanca „Persu“. Iz kompanije navode da su i ovog puta nastavili ustaljenu praksu darovanja, te su nove komšije obradovali poklonima, iznenađenjima i popustima.

– Novootvoreni market nalazi se na adresi Velikoremetska 15. Na preko 130 metara kvadratnih prodajne površine svojim kupcima nudi preko 2.300 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući kvalitetno meso u MAP pakovanju, svež hleb i pecivo, ali i pažljivo odabrano voće i povrće – poručuju iz „Persua“.

Kompanija navodi da su snizli redovne cene više od 5.000 proizvoda kako bi ublažili uticaj inflacije i omogućili pristupačne cene za osnovne potrepštine.

„Persu“ marketi 27 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru društva sa ograničenom odgovornošću BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u 175 maloprodajnih objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Član su Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 13 trgovačkih preduzeća, preko 770 maloprodajnih objekata i preko 7.000 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije.

L.Z.

Foto: Persu marketi