27. DECEMBRA POČINJE ZIMSKI TURNIR U MALOM FUDBALU

Tradicionalni peti zimski turnir u malom fudbalu počinje 27. decembra u Kristalnoj dvorani, i trajaće do 18 janura. Prijava ekipa je do 23. decembra kada će biti izvučeni parovi.
– Turnir će 27. i 28. decembra počinjati u 19.30 časova, a svako veče prvo će se nadmetati pioniri i juniori, a nakon toga će igrati seniori i veterani. Ove godine očekujemo da će se prijaviti preko sto ekipa, što znači da će biti preko hiljadu učesnika- njavio je član organizacionog odbora Ivan Mikalački, na konferenciji za medije u ponedeljak 21. decembra. Organizatori su zadržali prošlogodišnje pravilo da samo dva profesionalna futsal igrača mogu igrati u seniorskoj ekipi, kako bi se na taj način obezbedila fer igra među igračima. Očekuje se i učešće Zorana Bambija Tošića, reprezentativca Srbije.
Kotizacije su iste kao i prethodne godine, 10 hiljada dinara plaćaju seniorske i veteranske ekipe, pet hiljda juniori, tri pioniri. Za prva tri mesta u juniorskoj i pionirskoj kategoriji organizatori su obezbedili pehare i diplome, dok će seniori i veterani biti nagrađeni i novčanim nagradama.
N.Z.