AKCIJA „PERSU MARKETA“ „TOPLI DINAR“: Ogrev za 100 porodica

Velika humanitarna akcija „Persu marketa“, „Topli dinar“, počela je 1. oktobra i trajaće do 31. oktobra. Od svakog računa ostvarenog u „Persu marketima“ u ovom periodu, biće izdvojen po jedan dinar kako bi se od sakupljenog novca, u vrednosti većoj od milion i po dinara, kupio ogrev za 100 porodica kojima je pomoć potrebna.

Humanitarnu akciju „Topli dinar“ organizujemo šestu godinu zaredom. Do sada smo, zajedno sa svojim sugrađanima, ugrejali 500 komšijskih domova. Ove godine, akcija je posebno značajna, jer je globalna pandemija dodatno otežala situaciju i sada više nego ikada želimo da se nađemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Verujemo da ćemo uz pomoć naših potrošača ove godine obezbediti ogrev za još 100 porodica. Taj broj može biti veći, ukoliko se više sugrađana odazove našem pozivu i da svoj doprinos. Što se više računa ostvari u „Persu marketima“ tokom oktobra meseca, više porodica iz našeg komšiluka će biti obezbeđeno ogrevom za celu zimu – kažu u „Persu“ marketima.

Cilj akcije je da se pomogne najugroženijim građanima, kroz direktnu i transparentnu pomoć i ujedno pomogne i dodatno doprinese zajednici. Ogrev će biti nabavljen odmah nakon završetka akcije i prikupljanja sredstava, a uručenje je planirano u prvoj nedelji novembra kako bi porodice spremno dočekale predstojeću zimu.