AKCIJE: „Don – Don” donira pecivo

Sledeći svoju opredeljenost da pomaže sve lokalne zajednice u kojima je prisutna, kompanija „Don- Don”, u čijem sastavu posluje i zrenjaninski Žitoprodukt”, uručila je danas u saradnji sa Bankom hrane novu donaciju ustanovama u Zrenjaninu. Osim Bolnici, donacija je uručena i Osnovnoj i srednjoj školi „9. maj“ i Humanitarnom udruženju Duga”.

Opštu bolnicu „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu posetio je ove nedelje rukovodilac pekare zrenjaninskog ogranka kompanije „Don-Don”, Goran Radovanović, uručivši donaciju – 300 kilograma smrznutih peciva. Pomoćnik direktora za medicinske poslove dr Dušan Velisavljev je zahvalio na poklonu. Uručenju je prisustvovala i Mila Blažić iz Banke hrane”.
– U Zrenjaninu, kompanija pomaže rad pedijatrijske službe Opšte bolnice, ali i drugih ustanova kojima je pomoć potrebna, a svoju humanitarnu misiju nastaviće i u narednom periodu – rekla nam je Aleksandra Đurišić, zadužena za odnose sa javnošću u ovoj kompaniji.
U ovoj akciji biće uručeno nešto više od tone peciva koja će se isporučivati tokom jula i avgusta. Školi „9. maj“ biće uručeno 300 kilograma smrznutog peciva tokom naredne nedelje.

M.B.