Aleksandar Popović predsednički kandidat DSS u Zrenjaninu

– Izbori za predsednika Republike 2, a verovatno i 16. aprila biće svojevrsan konkurs. Građani treba da razmisle hoće li poverenje pokloniti Aleksandru Vučiću, čoveku koji se osim politikom, ničim drugim nije bavio ili meni, koji imam iskustvo sa Univerziteta, iz Vlade i u privredi, nekom ko nije menjao svoje političke stavove ni prelazio iz stranke u stranku. Politka koju kandidujem je politika samostalne Srbije, koja neće ulaziti u tvorevinu koja je u dubokoj krizi, kao što je Evropska unija i čija vlada će pitanje Kosova iz tela sve slabije Unije preneti u Ujedinjene nacije.
Ovo je, prilikom susreta sa novinarima i simpatizerima, danas u prostorijama ove stranke na Žitnom trgu u Zrenjaninu, izjavio profesor dr Aseksandar Popović, predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije.
Popović je ukazao na lažnu sliku sa kojom vladajuća struktura izlazi pred birače, kada je reč o bruto domaćem proizvodu. Njegov kumulativni rast za pet godna od 3,2 odsto slabiji je 4 puta od makedonskih 14 procenata. U vreme Vlade Vojislava Koštunice rast BDP od 2003. do 2007. godine bio je 34,6 odsto, a prosečna zarada oko 400 evra. U to vreme je bez evra posticaja iz budžeta u našu zemlju došla najveća grinfild investicija – za fabriku limenki kod Beograda, a potpisan je i Energetski sporazum sa Rusijom, kog se sve kasnije Vlade pridržavaju.

M. S-n.

POPOVIC DSS (2)

POPOVIC DSS (3)

POPOVIC DSS (4)

POPOVIC DSS (5)

POPOVIC DSS (7)

POPOVIC DSS (8)