„AUDIOVOKS“: Besplatna provera sluha

Na prvom, pojedinačnom prvenstvu Evrope u šahu za osobe oštećenog sluha, održanom prošlog meseca u Lundu, u Švedskoj, šahista Vladimir Klasan poneo je titulu prvaka Evrope. Povodom velikog uspeha prijatelja „Audiovoksa”, kompanija poklanja besplatnu proveru sluha tokom avgusta svima koji osećaju da slabije čuju.

Na takmičenju je učestvovalo 25 šahista iz svih delova Evrope, a našu zemlju predstavljali su internacionalni majstor Vladimir Klasan, bivši svetski prvak, i majstorski kandidat Dragan Moldovanović.

Njih dvojica su se sastali već u prvom kolu takmičenja. Nakon slabe igre na početku partije, Vladimir je uspeo da se konsoliduje i zabeleži pobedu. Dragan Moldovanović je do kraja takmičenja igrao vrlo dobro i osvojio 8. mesto.

Kompanija „Audiovoks” čestitala je Vladimiru na velikom uspehu i poželela mu još mnogo titula. Osim velike podrške i profesionalne pomoći, kompanija je Vladimiru bila sponzor i omogućila mu je putovanje na ovaj turnir.

Povodom osvajanja titule Evropskog prvaka u šahu za osobe oštećenog sluha, kompanija je tokom ovog meseca pripremila akciju koja obuhvata besplatnu proveru sluha (vrednost 2.000 dinara), bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, besplatnu probu slušnih aparata, na 12 rata za kupovinu aparata.

Zakažite besplatni termin odmah u predstavništvu u Zrenjaninu na broj telefona 023/511-708. Radno vreme je radnim danima od 8 do 15 časova a predstavništvo se nalazi na adresi Kralja Aleksadra I Karađorđevića 28 (Tržni centar „Pink”). Akcija traje do 31.08.2017, a broj termina je ograničen.

L.Z.