„AVIV PARK“: Promocija sporta i dualnog obrazovanja

U „Aviv Parku” je u subotu 8. jula, održan karavan pod nazivom „Duh mladosti“, kojim je promovisan Nacionalni model dualnog i preduzetničkog obrazovanja. U okviru Karavana, koji je pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja a uz podršku grada Zrenjanina i Sportskog saveza grada, u 33 grada i opštine koje će posetiti, biće održane edukacije o značaju dualnog obrazovanja za Srbiju.
Svečanom otvaranju „Karavana” je, između ostalih, prisustvovao i proslavljeni rvač i svetski šampion, Davor Štefanek kao i brojni predstavnici Ministarstva prosvete i grada Zrenjanina, a predstavile su se i srednje škole i kompanije koje učestvuju u procesu dualnog obrazovanja, kao i partneri projekta.
Na multifunkcionalnim sportskim terenima deca i mladi su imali priliku da isprobaju različite sportove. Posetioci su imali priliku i da se oprobaju u „Zgib zoni“, a grad koji bude imao najviše zbrojenih zgibova, osvojiće nagradu, a to je renoviranje dečjeg igračišta po izboru, na teritoriji grada.

S.V.

Foto Ivan Pančić

DSC_3671 .

DSC_3686 .

DSC_3708 .

DSC_3736 .

DSC_3751 .

DSC_3772 .

DSC_3818 .