,,BANATSKA BAJKA – LETO U GRADSKOJ BAŠTI“: Radionice, muzičke večeri, projekcije filmova

U organizaciji Kulturnog centra, Turističke organizacije i „IP Media 023“ a pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina, u toku septembra realizovaće se deo manifestacije „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“.
Program se održava prema sledećem rasporedu. „Sovice mudrice“ održaće kreativnu radionicu u četvrtak, 10. septembra, od 18 časova, dok je za 20 časova zakazana projekcija filma za decu „Sadko – avantura na dnu mora“ (sinhronizovan na srpski). Ovog petka, 11. septembra, od 20 časova biće održan koncert Zrenjaninske filharmonije, veče filmske muzike.
Po tradiciji, u subotu, 12. septembra, od 20 časova pripremljen je muzički program, a nastupa „Bid Bend – Gagić i prijatelji“. Projekcija francuskog filma „Doviđenja tamo gore“ (drama-triler) planirana je za nedelju, 13. septembar, od 20 časova. I ovog ponedeljka, 14. septembra, u 20 časova publici je dostupna „Muzika svih generacija“ – prof. Ivica Petrov i Đorđe Damjan sa gostima.
U utorak, 15. septembra, održaće se muzičko veče zabavne i pop rok muzike uz nastup dua „Hend meid“ i projekcija video zapisa vinskih priča. Film „Poslednja prevara“ (triler) prikazivaće se u sredu, 16. septembra u 20 časova. U četvrtak 17. septembra, sa početkom u 18 časova – „CEKOM“ održava kreativnu radionicu i igraonicu za decu, a od 20 časova održaće se projekcija dečjeg animiranog filma „Kondorito- avantura u svemiru“

M.Ml