„BEOHEMIJA“ PROSLAVILA PORODIČNI DAN: Kompanija koja ceni predan rad

U nedelju je kompanija „Beohemija“, vlasnik brenda Duel, organizovala događaj za svoje zaposlene u ambijentu Kaštela Ečka. Kako su istakli, ovo je više od običnog događaja kojem je cilj samo zabava. Predstavnici češkog holdinga „CE Industries“, u čijem sastavu od septembra 2021. godine posluje i zrenjaninski gigant, pokazali su zahvalnost zaposlenima za predan rad i sve inicijative koje su timski sprovedene.
– Kao porodična kompanija pre svega, a potom i holding koji zajedno sa svojim ćerkama – firmama, zapošljava širom svega preko 10.000 zaposlenih, nastojimo da kompanijske vrednosti kao što su poštovanje, profesionalizam, poverenje, stabilnost, integritet i brigu o zaposlenim, prenesemo u sve sfere našeg poslovanja – rekao je Roman Kratočvil, generalni direktor kompanije.

On je objasnio da je svestan da jedan uspešan poslovni sistem čine zadovoljni zaposleni, poslovni partneri i društvena zajednica u kojoj posluju, zbog čega je njihov cilj da napreduju zajedno u korak sa svim trendovima kao i izazovima modernog društva.

– Vredne kapitalne investicije, kako u proizvodnu tako i u IT infrastrukturu su dokaz da dela govore više od reči. Istovremeno, razvoj naše kompanije, a pre svega naših brendova „Duel“, „Spin“, „Pompa“ i „Selection“, podrazumeva utemeljenu dugoročnu strategiju koju sprovodimo. Verujemo da nas ona vodi ka proizvodnom lideru u regionu Jugoistočne Evrope, a sve nas, kako zaposlene tako i poslovne saradnike, čini zadovoljnim i sigurnim – rekao je Kratočvil.

Srbiju i Češku vezuju vekovno dobri prijateljski i poslovni odnosi, a podršku imaju od Ambasade Republike Češke kao i lokalne samouprave.

– Cilj nam je da sve primere dobre prakse naših kompanija, koje beležimo širom Centralne i Zapadne Evrope, prenesemo u Srbiju i u kompaniju „Beohemija“, na naše zaposlene i naš liderski brend Duel, koji ima veliki potencijal za razvoj, kako u regionu tako i na novim inostranim tržištima – kazao je direktor.

Kroz druženje, animacije i igru, najmlađi kao i svi članovi porodice zaposlenih i poslovnih partnera, mogli su da se upoznaju sa radnim okruženjem svojih najbližih. Za mališane je organizovan obilazak proizvodnog pogona „Beohemije“ što je izazvalo posebno interesovanje, kao i laboratorija kontrole kvaliteta i razvoja novih proizvoda.

Takođe, Dragan Stevanović, sekretar Privredne komore Srbije, uručio je specijalno priznanje kompaniji „Beohemija“ za uspehe postignute u sektoru hemijske industrije.

Kratočvil se nada da je ovaj dan u fabrici mališanima ostao u najlepšem sećanju, kao i da će događaj postati deo lepe tradicije.

A.I.

Foto: „Beohemija“, Jovan Njegović Drndak