BIOSKOP „CINEMA“: FIlmovi za vikend

U Bioskopu Cinema“ Kulturnog centra Zrenjanina, u petak, 14. aprila, od 16 i 18 časova, prikazuje se film „Mali šef“ (The Boss Baby) – filmska priča kako dolazak nove bebe utiče na porodicu, ispričana iz ugla jednog maštovitog sedmogodišnjeg Tima. Malog šefa u originalnoj verziji sinhronizuje Alek Boldvin. U domaćem izdanju, osim Srđana Timarova, glasove pozajmljuju i Nikola Braun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša. Kako se navodi, reč je o emitivnoj komediji o važnosti porodice.
U petak, u 20 časova, prikazuje se američki film „U velikom stilu“ (Going in Style). Trojica oskarovaca u ulogama pljačkaša banake – Morgan Friman, Majkl Kejn i Alan u ulozi penzionera koji žive zajedno, u dosadi… U jednom trenutku odlučuju da opljačkaju banku…. Režiser je Zak Braf.
Film „Uskršnji zeka: Čuvar zlatnog jajeta“ biće prikazan u ubotu, 15. aprila od 16 časova. Snimljen je po romanu „Škola za zečeve“, iz 1924. godine. Reč je o porodičnoj animiranoj komediji. Maks, gradski zec, „zarobljen je“ u školi za zečeve – skrivenom mestu na kojem sa svojim drugarima krije uskršnje jaje od lisica.

Ulaznice za sve predstave su 250 dinara.
B.J.