BUDUĆNOST POČELA GODINU POBEDOM

Vihorni Darko Jovandić
Budućnost iz Srpske Crnje je opravdala ulogu favorita u prvoj kontrolnoj utakmici odigranoj u sklopu zimskih priprema. Crnjani su pobedili Proleter 2006 u Zrenjaninu rezultatom 0:3. Golove su postigli Đorđe Korać, Vlado Topić i Željko Radin. Budućnost je igrala ofanzivno, a sem strelaca istakao se stalnim prodorima po levoj strani Darko Jovandić, fudbaler kojem je zrenjaninski teren dobro poznat, jer je igrao za Banat.
Crnjani su, za sada, rešili nekoliko nepoznanica kada je sastav u pitanju. Privoleli su Marka Vukoja i Gorana Radišića da ostanu u klubu i u prolećnom delu sezone. Došli su Damir Tomić, golman iz Borca (Aleksandrovo), Petar Cvijanović, iz Crvene zvezde (Rusko Selo) i Aleksandar Prokin, iz ŽAK-a.
Osim pomenutih, Budućnost računa i na golmane Duška Medića i Aleksandra Arsina, Zlatka Vasiljevića, Marka Matića, Dimitrija Đukanovića, Darka Jovandića, Stanislava Todorova, Marka Manojlovića, Vladu Topića, Nikolu Kovačevića, Nemanju Kovačevića, Đuricu Popovića, Željka Radina, Aleksandra Prokina, Srđana Prokina, Vladimira Salmu, Nikolu Ajdarića, Davida Stojičića, Marka Vukoja, Vladu Zekanovića, Đorđa Koraća.

N. M.