CVEĆARA „JASMIN”: Ljubav i cveće su uvek u modi

U samom centru grada, u ulici Kralja Aleksandra prvog Karađorđevića br. 28 lokal 9 (Pink tržni centar), nalazi se Cvećara „Jasmin“ i ove godine će svojim bogatim asortimanom propratiti praznik, kojem se raduju sve pripadnice lepšeg pola.
Iz bogatog asortimana rezanog i saksijskog cveća, povodom 8.marta u Cvećari „Jasmin“ izdvajaju ruže, ljiljane, gerbere, karanfile, ljubičice, kalanhoje, dracene, anturijume, zamije…
Takođe, uz kupovinu cveća na poklon se dobija čestitka na kojoj se može ostaviti kratka poruka dragim osobama.
– Budite maštoviti i poklonite damama cvetne aranžmane u korpama sa omiljenim slatkišima.
Ukoliko do sada niste kupovali u cvećari „Jasmin“, pravo je vreme da postanete jedan od mnogobrojnih komitenata i kupaca, koji nam redovno ukazuju poverenje i uverite se u širok asortiman cveća, stručnost i ljubaznost naših zaposlenih i odaberete za vama drage dame najlepši cvetni poklon. Pored mnogih neobičnih i interesantnih aranžmana, raznih oblika i boja, nudimo nešto zaista prelepo sa određenom dozom elegancije i otmenosti, što se ne viđa svaki dan. Ruže su inače simbol ljubavi, ljubavne strasti i lepote, a i svaka boja ima svoje značenje, stoga ukoliko se aranžiraju u kutiji, to sa sigurnošću simbolizuje i eleganciju i prefinjenost jer tako i izgledaju– kaže Danijela Tančić, zadužena za odnose sa javnošću u Javnom komunalnom preduzeću „Čistoća i zelenilo”.
Povodom praznika cvećara „Jasmin“ će raditi u sredu 8. marta od 7 do 21 čas. Sve informacije možete dobiti na broj 023/536-772.
S.V.