DAN KUPOVINE U „AVIV PARKU“ PRIVUKAO VELIK BROJ POSETILACA: Al’ se dobro pazarilo, baš…

„Gledaj šta je automobila, kao da nešto džabe dele“, prokomentarisao je jedan mladić svojoj devojci pri ulasku u „Aviv park“ u subotu popodne. Tačno, mesta na parkingu jedva da je bilo, jer su samo tog dana bila sniženja do 50 posto i akcije, koje su mnoge Zrenjanince i ljude iz okolnih mesta namamile u ovaj šoping mol.

„Dan kupovine“ počeo je u 10 časova i trajao je sve do 22 časa. Već negde oko 16 sati popodne, prodavnice su vrvele od ljudi, pa se činilo da ćete zakasniti u kupovinu ako ne „pružite“ korak. U kafićima se tražilo mesto više, moglo se primetiti da muškarci ležarno sede i ispijaju svoje piće, dok im partnerke vršljaju same ili sa drugaricama i decom po buticima, a neki su sedeli na klupama i strpljivo čekali svoje dame. Bilo je, naravno, i muškaraca koje smo zaticali u prodavnicama, pretežno sportske opreme i bele tehnike. Po slobodnoj proceni, najveći redovi ispred kasa bili su u većim buticima poput „C&A“, „H&M“, „NewYorker“, „Deichmann“…

– Utisci su inače jako dobri otkako je prodavnica otvorena ovde. Današnji dan je najproduktivniji od 2015. godine, ako zanemarimo dan otvaranja. Mi smo veoma zadovoljni posetom u našoj radnji – istakao je Bojan Gligić, menadžer  prodavnice „C&A“, Filijala Zrenjanin. – Imamo kompletnu ponudu za celu porodicu. Proizvodimo pamuk koji je organskog porekla, i samim tim pružamo najkvalitetniju robu.

Prema njegovim rečima, „Dan kupovine“ se poklopio sa njihovim praznikom koji zovu „Dan mode“, pa je asortiman na popustu i danas.

I.I.

Opširnije u štampanom izdanju

IMG-20171112-WA0008 IMG-20171112-WA0007IMG-20171112-WA0012 IMG-20171112-WA0001