DARKO VUJIČIN NAPUSTIO STRANKU: TAČKA NA SRS

– Žarko Bengin, predsednik Mesnog odbora SRS Melenci, će danas ili sutra u Skupštini grada podneti ostavku. Neće više zastupati interese Srpske radikalne stranke i samim tim SRS gubi status parlamentarne stranke u Zrenjaninu.
Ovo je na konferenciji za medije održanoj u utorak u Gradskom pres centru najavio bivši prvi čovek zrenjaninskih radikala Darko Vujičin.
Reagujući na izjavu sadašnjeg predsednika Gradskog odbora SRS Dalibora Radosavljevića da Vujičin više ne predstavlja stranku nego sebe, izjavio je:
– Povod za ostavku 16 predsednika MO i članova Gradskog odbora je nezadovoljstvo odlukom Izvršnog odbora stranke da se na mesto predsednika Gradskog odbora postavi Dalibor Radosavljević, čovek koji je izdao stranku i predsednika u momentu kada je on bio vezan u Haške okove. Ostavke su podneli mesni odbori iz Perleza, Ečke, Lukićeva, Lazareva, Zlatice, Elemira, Melenaca, Knićanina, Orlovata, Tomaševca, Gradnulice, Centra, Zelenog polja, Bolnice Berbersko, Dositej Obradović i Žarko Zrenjanin.
Vujičin je dodao da 200 članova koji ga podržavaju žele da stave tačku na Srpsku radikalnu stranku, uz napomenu da se ovde njihova borba ne završava, već postaje još radikalnija.
M.Bukvić