DARODAVAC U NAGRADNOM KVIZU „ZRENjANINA” I OPTIKA „PRIMA”: Najbolje za vaše oči

Naši partneri iz optike „Prima” su se uključili i u naš veliki novogodišnji nagradni kviz. Oni će pokloniti tri vredna vaučera – za tri srećna učesnika u kvizu.
Vaučeri će omogućiti dobitnicima da koriste mnogobrone usluge koje „Prima” pruža. U „Primi” možete naći sve što vam treba, od naočara za sunce, preko naočara za čitanje, do sočiva. Ova firma obezbeđuje svojim mušterijama besplatno određivanje dioptrije, i to se radi uz pomoć najsavremnije tehnologije.
U „Primi” imaju najpoznatije marke naočara različitih namena. Izdvojili bismo posebno marku „polis“ (police), „dizel“ (dizzel), „maks“ (max).
Optika „Prima” čiji je vlasnik Robert Balo, već 28 godina uspešno posluje. Ima jako povoljne uslove prodaje, na šest mesečnih rata putem administrativne zabrane, čekovima građana, karticom ili gotovinom. Penzioneri mogu da kupuju u „Primi” i na 12 mesečnih rata, veoma povoljno.
Prodajno mesto optike „Prima” se nalazi u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića broj 36. Radno vreme je od ponedeljla do petka od 9 do 14 časova i subotom od 9 do 13 časova. Kontakt telefoni su: 023/535-730 i mobilni 062/259-050.