DOČEK NOVE 2016. GODINE U ZRENjANINU

Uz zvuke benda „Divlje jagode” i vatromet

kicenje jelke _0003_Najmlađi sugrađani kitili su jelku danas u podne, zajedno sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem, u Ulici Kralja Aleksandra Karađorđevića.
Kićenje su pratili Gradski dečji hor Kulturnog centra Zrenjanina kojim iriguje mr Senka Milisavljević, predstava „Čarolija“, u kojoj su učestvovali kreativni klinci učiteljice Sonje Vujaković, koncert hora Hora „SuperNova“ i novogodišnje predstave Cekom-a „Čarolija“ i „Loptica skočica“.
Glavna zrenjaninska ulica je mesto gde Grad Zrenjanin, Kulturni centar Zrenjanina i Turistički centar grada organizuju doček Nove 2016. godine. U noći između stare i Nove godine sugrađane i njihove goste zabavljaće bend „Divlje jagode“, za čije je članove gradonačelnik Janjić priredio pre podne prijem u Gradskoj kući.
„Divlje jagode“ biće na glavnoj bini od 23 časa, a večernji novogodišnji program počinje sat ranije. Uvertira za „Jagode“ je DJ Buki, koji će nastaviti program sve do dva časa posle ponoći, nakon završetka koncerta „Divljih jagoda“. U ponoć je vatromet.
B.J.

Foto: J.D. Njegović

kicenje jelke _0004_  kicenje jelke _0005_