DOMOVI ZA STARE „GOLD STAR“ I „FENIKS“: Briga i ugođaj za starije sugrađane

Objekti socijalne zaštite, Dom za odrasle i starije u Padini (50 km od Beograda, 45 km od Zrenjanina i 90 km od Novog Sada) i ustanova s medicinskom negom koncipirana kao bolnica za oporavak, terminalne faze – palijativno zbrinjavanje kao i zbrinjavanje osoba sa poslednjim fazama demencije i alchajmera,  „Gold Star” u Kovačici, smeštene su u mirnim i prelepim mestima južnog Banata, u provinciji.

Dom za smeštaj odraslih i starijih „Feniks” u Padini, je namenski građen, prilagođen  i koncipiran za pružanje usluga korisnicima koji se nalaze u trećem životnom dobu, koji su još uvek  vitalni ili im je potrebna povremena asistencija pri obavljanju određenih životnih potreba.

Obe institucije su povezane u jednu celinu. Korisnici koji su još uvek vitalni mogu da borave u ustanovi ovog tipa, a ukoliko dođe do pogoršanja zdravstvenog stanja ili je neophodan privremeni oporavak u stacionaru, ustanova s medicinskom negom „Gold Star” je na raspolaganju.

– Naši korisnici imaju mogućnost da budu uvek zbrinuti u svakom trenutku u raznim životnim i zdravstvenim fazama. Ako želite kvalitetnu uslugu, najbolje što možete pružiti svojim roditeljima i srodnicima, ove ustanove su pravo mesto za njih, ali i za vas koji ih smeštate. Uz našu podršku lakše ćete podneti promene koje se  dešavaju  u  životima vas i vaših najmilijih. Uz naše osmogodišnje iskustvo i praksu, stojimo vam na raspoaganju za bliže informacije, razgovor i savet – saopštili su iz ovih zdravstvenih ustanova.

Kontakt telefoni za sve informacije su: 062/8213303 i 062/1562201. Ustanovu socijalne zaštite „Feniks” možete pogledati na sajtu  www.domzastaralicapadina.com, a  Ustanovu sa medicinskom negom „Gold Star” na sajtu www.goldstarkovacica.com.

L. Z.