DONACIJA „DREKSLMAJERA“: 80 računara Domu zdravlja

Odlukom menadžmenta, „Drekslmajer“ uručio je Domu zdravlja „Dr Boško Vrebalov” osamdeset računara.
– Suočavamo se sa globalnom zdravstvenom krizom od koje niko nije pošteđen, a koja je ponovo pokazala koliko je posao koji obavljaju zaposleni u Domu zdravlja neizmerno važan za našu zajednicu. Ovom donacijom smo želeli lekarima da olakšamo svakodnevni rad kako bi mogli da se posvete pacijentima i pruže im što bolju zdravstvenu zaštitu i uslugu – rekao je Branimir Joksimović, menadžer operativnih procesa u „Drekslmajeru“.

Intezivna saradnja između ove kompanije i zrenjaninskog Doma zdravlja otpočela je pre dva meseca otvaranjem ambulante u okviru prostorija kompanije.

Veoma smo zahvalni „Drekslmajeru“ na odluci da našem Domu zdravlja doniraju veliki broj računara. Takva donacija ima veliki značaj jer se današnji zdravstveni sistem zasniva na elektronskim kartonima i ulaganje u informacione tehnologije umnogome će nam olakšati i ubrzati rad. Računari će biti raspoređeni po svim službama u zavisnosti od priorita i potreba – navela je dr Gordana Đurić, direktorka Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov”.

L.Z.