Estika izaziva u „Banatskim Parovima“

Vladajuće i opozicione stranke su sa oduševljenjem podržale inicijativu da se u Zrenjaninu pokrene autohtoni rijaliti program – „Banatski parovi“. Uvereni su da bi celodnevnim praćenjem političara građani stekli uvid u kandidate za predstojeće izbore i da bi im umnogome bila olakšana muka sa kojom se (ne)retko suočavaju na biralištima.Nezvanično se može čuti da bi Srpska napredna stranka u rijaliti mogla poslati Darka Bađoka. Reč je o mladom političaru koji je često pominjan u medijima po raznim osnovama. Ovim nastupom imao bi priliku da se prikaže u najboljem svetlu.
U virtuelnu kuću bi Goran Kaurić, predsednik ovdašnjeg DS-a, verovatno uputio dr Gordanu Kozlovački, direktorku Opšte bolnice. Može se čuti da Kaurić u nju ulaže mnogo nade. Toga je svestan Saša Santovac, pa je u nameri da uruši eventualne pozicije doktorke Kozlovački, ovih dana popio jutarnju kafu sa Draganom Šašićem, borcem za prava žrtava tranzicije. Poznato je da je Šašić nekada radio u Bolnici i da ne nosi lepe uspomene iz navedene ustanove. Otuda ne čudi što bi upravo njega Santovac rado video u „Banatskim parovima“.
Direktorka ovdašnje lokalne televizije mogla bi da pozove i Estiku, starletu iz Debeljače koja se proslavila kada je podržala borce protiv splavova u Maloj Americi. Njeno prisustvo bi zasigurno doprinelo potpunom užitku najšire publike.
Dalibor Bubnjević