FOTO GALERIJA: Danilović pobednik druge etape

Zrenjanin je ovoga vikenda ugostio oko 70 biciklista iz osam zemalja koji su učestvovali u 38. međunarodnoj „Trci kroz Vojvodinu“. Druga etapa održana je u subotu, bila je dugačka 175 kilometara, a takmičari su vozili dva kruga – od Zrenjanina preko Kleka i Žitišta do Jaše Tomića i nazad do Zrenjanina. Pobedio je Marko Danilović iz čačanskog kluba „Borac“. Drugo mesto osvojio je Nebojša Jovanović iz beogradskog „Omladinskog biciklističkog kluba“, a treće slovenački takmičar Primož Obal.

DSC_1525 Sam start trke DSC_2384 Umalo sudar sa psom DSC_2290 Pobednik druge etape ulazi u cilj DSC_1554 Trka DSC_1533 Početak trke prvi merti

Nagrađena su i trojica najboljih mladih biciklista (do 23 godine). Treće mesto osvojio je Aleksandar Roman iz beogradskog „Partizana“, drugo Aleksa Stefanović iz „Crvene zvezde“, a prvo Dušan Veselinović, takođe iz „Partizana“.

DSC_2464 Pobednici druge etape sa funkcionerima DSC_2445 Pobednički pehar DSC_2543 Juniorski pobednici 2.etape sa medaljama. DSC_2489 Šampanjac za pobednike 2 etape DSC_2487 Otvoren pobednički šampanjac

Kako je bilo na cilju druge etape i kako je slavio pobednik, zabeležio je naš fotoreporter Ivan Pančić.

Podsetimo, u prvoj etapi voženoj u petak od Novog Sada, pobedio je Slovenac Robert Keko, drugi je bio Marko Danilović, a treći Nebojša Jovanović.

Danas su biciklisti sa Trga slobode krenuli put Titela.

DSC_1763 Naša budućnost

M.M.