FUDBAL – SRPSKA LIGA GRUPA VOJVODINA: Remi Radničkog i Omladinca (NB)

Fudbaleri Radničkog su u sklopu 21. kola  Srpske lige, grupa Vojvodina, igrali su danas u Zrenjaninu nerešeno (1:1) sa ekipom Omladinca iz Novih Banovaca.

Najbolja prilika u prvom poluvremenu bila je za goste, koji u 15. minutu nisu uspeli da realizuju jedanaesterac. U drugom delu bilo je prilika na obe strane. Gosti su poveli u 72. minutu preko Nikole Mojsilovića, da bi Radnički u 87. minutu došao do izjednačenja, a strelac je bio Miloš Savanović. Posle izjednačujućeg gola, obe ekipe su imale po priliku da odnesu sva tri boda, ali u tome nisu uspele.

Radnički je trenutno na sedmoj poziciji sa 28 osvojenih bodova, a u narednom kolu Zrenjaninci idu u Novi Sad, gde ih dočekuje Kabel.

Radnički: Đurić, Milin, Bjelica, Grbić, Krstinić, Milivojev, Kovačević, Vukelja, Savanović, Tatić, Zakić. Rezervni igrači: Bačko, Kosović, Lisičić Vuković, Malek, Matić.

Omladinac (Novi Banovci): Jagodić, Ivetić, Roganović, Mojsilović, Radović, Stevanović, Gajić, Bićanin, Ležaić, Spasić, Božinović. Rezervni igrači: Đorđević, Šašić, Vidović, Brtka, Haska, Dabić, Ranđić.

Tekst i foto: Damir Petrović