Fudbalski turnir „Igrajmo za 16“

Osam ekipa nastupiće ove godine na zrenjaninskom delu fudbalskog Memorijalnog turnira„Igrajmo za 16“. Takmičarske parove izvukli su Ljubomir Stanisavljev, zamenik predsednika Skupštine Grada Zrenjanina i Zoran Kasalović, predsednik Skupštine opštine Žitište.
U četvrtfinalu, u sredu 16. marta, sastaju se: EPS Zrenjanin – JU „Sportski objekti“, Opština Žitište – Gradska uprava Zrenjanin, Opština Sečanj – Vojvoda Stepa Đero i „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin – „Direkcija za uređenje i izgradnju Zrenjanina”. Polufinalni mečei na programu su u petak, 18. marta, a finale je zakazano za ponedeljak, 21. mart.
– Ove godine smo proširili turnir, uključili smo i ekipe iz drugih opština Srednjobanatskog okruga. Predhodne tri godine su, kao pobednici zrenjaninskog turnira na završnom turniru gradova bile ekipe Tehničke škole, JKP „Čistoća i zelenilo“ i JKP „Vodovod i kanalizacija“ – rekao je Nikola Božović iz organizacionog odbora zrenjaninskog dela turnira.
Turnir se održava kao sećanje na radnike RTS-a koji su stradali u bombardovanju 1999. godine, a i ove godine organizaciju je podržao Sportski savez Grada Zrenjanina, a pokrovitelj je Grad Zrenjanin.
N. M.