„GAMA PET” MARKET ZA LJUBIMCE: Drugi rođendan uz poklone i popuste

Mega market i veterinarska apoteka za kućne ljubimce „Gama pet” šop koji se nalazi u Koče Kolarovoj ulici, danas proslavlja svoj drugi rođendan. Tom prilikom obezbeđen je veliki broj akcija, prigodnih poklona za kupce i četvoronožne potrošače, kao i popusti na svaku kupovinu.
– Uspešno poslujemo već niz godina, počeli smo u malom objektu nedaleko od ovog, ali smo zbog povećanog posla, proizvoda na tržištu i broja kupaca proširili svoje kapacitete. Pre dve godine svečano smo otvorili ovaj objekat, a danas, dve godine kasnije, zadovoljni smo onim što je iza nas. Obezbedili smo velik broj poklona, 10 odsto popusta na kompletan asortiman u našoj radnji, što se odnosi i na proizvode veterinarske apoteke. Popuste imamo tokom čitave godine, ne samo danas. Očekujemo da se našem pozivu odazove veliki broj prijatelja, kupaca, deci ćemo deliti balone, kao i druge prigodne poklone u znak pažnje i vernosti. Danas je jednostavno dan popusta – rekla je Zorica Cabadaj Ankić, vlasnica firme „Gama pet”.
U ovom maloprodajnom objektu koji je jedan od većih u našem gradu, može se kupiti kvalitetna i raznovrsna hrana za sve vrste kućnih ljubimaca renomiranih svetskih proizvođača, veterinarski preparati i lekovi, kozmetika, oprema za akvaristiku, kao i velik broj aksesoara za četvoronošce. Takođe, u objektu radi i salon za negu ljubimaca.
– Ono što smo primetili za ove dve godine, jeste povećan broj kućnih ljubimaca, ali i vlasnika koji više vode računa o njima nego ranije. Ponude i cene redovno objavljujemo putem društvenih mreža i naši kupci nas prate. Naš salon za ljubimce radi tri puta nedeljno, a ako potrebe to zahtevaju, radi i više dana u nedelji – dodaje Cabadaj Ankić

M.Malbaški