VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA: Diplome za osnovne i specijalističke studije

Svečana dodela diploma studentima osnovnih i specijalističkih strukovnih studija, obavljena je danas u amfiteatru Visoke tehničke škole strukovnih studija. Diplome je dobilo 88 studenata i 23 specijalista mašinskog inženjerstva, tehnološkog inženjerstva i inženjerskog menadžmenta.
Za izuzetne rezultate postignute u toku studija na osnovnim studijama, pohvaljeni su i nagrađeni Nebojša Golić (9,50) – inženjerski menadžment, Jelena Bundalo – trehnološko inženjerstvo (9,50) i Goran Tasić – mašinsko inženjerstvo (9,13). Aleksandar Rudić (9), Ivona Japundža (9,88) i Zoran Popov (9,88) bili su najuspešniji na specijalističkim strukovnim studijama.
Dodeli diploma prisustvovali su dr Mile Lovre, direktor Visoke tehničke škole strukovnih studija i pomoćnici dr Miodrag Kovačević i dr Lazo Marjanović.
– Do početka naredne školske godine, očekujemo pozitivan odgovor nadležnih u vezi sa dobijanjem akreditacije za dva studijska programa – master strkovnih studija za tehnološko inženjerstvo i za mašinsko inženjerstvo, što će predstavljati unapređenje obrazovne delatnosti škole. Studijski programi su usaglašeni sa zahtevima tržišta rada Srednjobanatskog regiona – rekao je dr Mile Lovre.
Moderator svečabnosti bila je dr Marija Matotek.
M.B.

Foto: J. Njegović Drndak