„GOMEKS“: Održan family day

Kompanija „Gomeks” je u okviru „Dana piva” organizovala humanitarni family day u utorak, 29. avgusta. Na glavnom gradskom trgu u Zrenjaninu bili su postavljeni paviljoni uz lep i zanimljiv sadržaj za posetioce.

U okviru ovog događaja priređena je prodajna izložba fotografija na otvorenom konkursu „Naša priča o prirodi“, višestruko nagrađivnih majstora fotografije Predraga Kostina i Danila Đekovića.

Pod paviljonima, Frizerski studio „Vasiljev“ radio je šišanje i feniranje kose, studio lepote „Professional Beauty“ ponudio je tehnike ulepšavanja, lakiranja noktiju i ukrašavanja po licu i telu, dok je caffe bar „Bašta Mala“ promovisala zdrave napitke od voća i povrća.

Sve navedene aktivnosti pod paviljonima posetioci su mogli da plate po simboličnim cenama. Celokupan prihod namenjen je Fondaciji „Podrži žvot“, organizaciji koja pruža podršku u kriznim situacijama oboleloj i siromašnoj deci, kao i njihovim porodicama.

Drugi segment „Gomeks” family day-a bio je treći po redu „Mini Soundlovers” dečji karaoke festival. Na ovom jedinstvenom muzičkom događaju bilo je prilike da se čuju mali pevači i pevačice dok izvode numere njihovih omiljenih muzičkih idola. Težak zadatak da izabere najboljeg među prijavljenim takmičarima imao je stručni žiri na čijem čelu je bila Bojana Stamenov, naša džez i bluz pevačica i predstavnica Srbije na „Eurosongu” 2015. godine. Na kraju, pobednik trećeg „Mini Soundlovers“ dečjeg festivala otišao je kući bogatiji za pehar i novi „highwaygangster“ trotinet, glavnom nagradom koju je obezbedio „Gomeks”, dok su svi mali umetnici dobili poklon pakete ove zrenjaninske kompanije kao i pevačke diplome.

Sa posetiocima ovog family day-a družili su se i maskote Angry Birds, Ledena kraljica kao i muzička trupa UV Dance i drugi.