„GOMEX“: Ugostili studente

Kompanija „Gomex” je prvog dana novembra bila domaćin grupi studenata treće godine Ekonomskog fakulteta iz Beograda. Dvadeset budućih akademskih građana, u pratnji njihovih savetnika za karijerno vođenje, upoznalo se sa načinom rada i funkcionisanja ovog trgovinskog lanca, uz obilazak skladišnih kapaciteta Distributivnog centra (DC) u Zrenjaninu i posetu generalnom direktoru „Gomexa” Goranu Kovačeviću.

3-gomeks3
– Kao otvorena i moderna kompanija, uvek smo spremni da podelimo svoja iskustva i upoznamo javnost, posebno onu stručnu, sa svojim poslovanjem i standardima koje primenjujemo. Tokom boravka u DC Zrenjanin, studentima su predstavljeni svi segmenti poslovanja i organizacione strukture kompanije, kroz obraćanja izvršnih direktora i rukovodilaca sektora. Očekivano, najviše pažnje gostima iz Beograda privukle su informacije koje su se odnosile na finansijske rezulltate, tokove i planove kompanije, ali ništa manje studente nisu zanimale ni teme iz domena marketinga, maloprodaje, ljudskih resursa…- rekli su u „Gomeksu“.
Susret sa generalnim direktorom Goranom Kovačevićem protekao je u prijatnoj atmosferi, ispunjenoj mnogobrojnim pitanjima kako studenata tako i njihovih asistenata.
Sumirajući rezultate na kraju, gosti su izrazili zahvalnost zrenjaninskoj kompaniji na odličnoj organizaciji događaja, brojnim kvalitetnim informacijama koje su im tom prilikom plasirane, ali i na prilici da izbliza vide kako funkcioniše jedan od najbrže rastućih trgovinskih lanaca u Srbiji.

3-gomeks2