Grad daje podršku obrazovanju

Gradonačelnik Čedomir Janjić se juče sastao sa predstavnicima Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment, Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe iz Novog Sada i kompanije „Educ-media“ iz Zrenjanina. Bilo je reči o potpisivanju ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji sa Gradom Zrenjaninom.
Prema Janjićevim rečina, grad daje značajniju podršku obrazovanju, uključujući i osnovne akademske studije, ali i veću pomoć studentima.
Izmedju ostalog, to se odnosi i na organizovanje stručnih seminara i kurseva za edukaciju studenata, odnosno obavljanje njihove stručne prakse, za organizovanje skupova u cilju promovisanja obrazovanja, kao i na saradnju u oblasti apliciranja, učestvovanja i izrade projekata – rekao je gradonačelnik.
Firma „Educ-media“, sa kojom je takođe uspostavljena profesionalna saradnja, kako je naveo njen zastupnik dr Borislav Bojić bavi se savetovanjem u obrazovanju, a dogovorena saradnja biće usmerena na učestvovanje u organizaciji seminara i predlaganje kvalitetnih ustanova za edukaciju zainteresovanih.
M.B.