HUMANITARNA AKCIJA ZA POMOĆ: Bazar za Lanu u Plankovoj bašti

Grupa „Tate za Lanu“ poziva sve sugrađane da dođu na bazar u nedelju, 4. oktobra, sa početkom u 14 časova u Plankovu baštu kako bi pomogli ozdravljenju maloj Lani Jovanović.

– Program smo na osnovu aktivnosti svih učesnika i donatora podelili na nekoliko segmenata:

Na bazaru će svi koji žele moći da učestvuju i prodaju nešto od svoje garderobe, knjiga, igračaka,

poslastica iz domaće radinosti…

Program:

– Dunđa i drugari Band 14 -17 izvode svoj muzički program uživo.

– Free Dance 14 – 14:30 će izvoditi svoj plesni program i muzičko razmrdavanje za decu.

– Odbojkaški klub „Volejstars Zrenjanin“ 14:30-15, javna prezentacija trenažnog procesa.

Deca će moći da se pridruže odbojkašicama i nauče ponešto o ovom veoma interesantnom, a za našu zemlju i veoma trofejnom sportu.

– NTC 15 – 16 NTC ekipa predvođena Teom Topić Laništanin organizuje radionicu čiji je cilj podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti, sprečavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu, razvijanje koordinacije pokreta i motorike i sticanja funkcionalnog znanja.

– Likovna radionica 16 -17 sa Dijanom Pantelić

-Hor Muzičkog zabavišta „Sanjalice“ 17-18 donosi dečiju radost i repertoar sa mladim humanitarcem i harmonikašem Dariom Mihaljevićem iz Muzičke škole „Josif Marinković“ koji izvodi deo svog nagrađivanog programa.

– PREDSTAVA 18 „Šumski bluz“ telesne perkusije u organizaciji Cekoma.

Štamparija Ultra Planet će ponuditi neke od svojih proizvoda, a proslavljeni fotograf Predrag Kostin će izložiti i ustupiti na prodaju svoje fantastične fotografije divljači Srbije.

PODRŠKA

Da sve bude još lepše, sigurnije i uspešnije podršku daju Kulturni Centar , „Persu marketi“ i Diskont pića „Valor“, knjižara „Moja Mašta“, „Maestro“, „Milupino“, „Vrakelino“…

– Svi koji žele da učestvuju mogu da se prijave. Novac će se ubacivati u kutije na licu mesta, a sav prihod od akcije će biti uplaćen direktno na račun male Lane Jovanović, te vas molimo da podržite našu akciju u što većem broju – saopštili su iz grupe „Tate za Lanu“.

U slučaju lošeg vremena program će biti pomeren u prostorije Kulturnog Centra Zrenjanin.

Fotografi Darko Nađalin i Nenad Blažin su uz Ivana Ilijevskog, u želji da pomognu, organizovali fotografisanje a sav prihod ide devojčici Lani.